1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gabrielstefanPugilistul Gabriel Ștefan (CS Târgoviște) a obținut un succes uriaș la Campionatele Naționale de box U22, desfășurate la Brezoi, în weekend-ul abia încheiat. Pregătit de Gheorghe și Alexandru Stan, tânărul pugilist târgoviștean a cucerit medalia de argint la categoria 81kg.



Gabriel Ștefan (CS Târgoviște, antrenori Gheorghe și Alexandru Stan) a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere la Campionatele Naționale de box U22, desfășurate la Brezoi. În finală, tânărul pugilist târgoviștean a fost învins la puncte, de către Paul Mirel Năstase (Steaua București), intrând în posesia medaliei de argint, singura obținută de boxul dâmbovițean la prima competiție de anvergură a anului, în sportul cu mănuși.

Foto (facebook / CS Târgoviște): Gabriel Ștefan - vicecampion național la box U22


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii