1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emiltudor112Parcă nu ne vine să credem că mâine Comisia de Competiţii şi Disciplină nu are, pe ordinea de zi, nicio contestaţie! „ De ce să mai dăm banii degeaba şi de două ori (!), când la CCD se decide una, iar la Apel iese pe dos? Se pare că la AJF, o mână spală pe alta, pentru ca noi să cotizăm!” - este opinia unui conducător de echipă.

 

Dacă „o mână spală pe alta”, atunci „ce-i în mână nu-i minciună”, chiar dacă unii încearcă să ne convingă de faptul că la AJF „nu ştie stânga ce face dreapta”. Vorba lui Tănase - „ai... na-i... dai”, dar degeaba, pentru că parafrazând, „iau ai noştri, iau ai voştri, noi rămânem tot ca proşti”!... Aşa şi cu contestaţiile - dacă patru decizii ale CCD au fost schimbate dintr-un foc la Apel, în cine să mai ai încredere? Degeaba, sarabanda dublelor legitimări este în floare şi continuă, mai ales că deşi subsemnatul şi-a bătut gura de pomană ani buni, nimeni nu vrea să pună ordine în scriptele AJF - adică prin dosarele echipelor.

Şi pentru a vă convinge, haideţi să dăm doar două exemple recente, justificate „negru pe alb”, fără să creadă cineva că încercăm să înclinăm balanţa către cineva. Logic, avem parte de un adevărat lanţ al slăbiciunilor, perpetuat cu bună intenţie, iar lumea plăteşte taxe şi suprataxe degeaba. Voinţa Valea Voievozilor a întocmit o contestaţie pentru drept de joc, în meciul cu Victoria 2018 Văcăreşti, împotriva jucătorului Florin Adria Bălăşoiu, dar a renunţat la a o susţine. De ce? Cu siguranţă că delegatul echipei Voinţa - Dragomir Ionaşcu, membru al Comitetului Executiv al AJF, a fost... stopat din „elan” de către preşedintele Emil Tudor. Nu băgăm mâna în foc, dar haideţi să vedem care ar fi buba: oficial - conform siteului AJF - Florin Adrian Bălăşoiu (n.4 oct.1999) este jucătorul echipei Olimpicii Ulmi, cu carnet de legitimare nr.32246, aşa cum declară şi antrenorul Olimpicilor - Ionuţ Iugulescu! Istoricul fişei oficiale a jucătorului este limpede: prima legitimare - 16 aug.2011 la FCM Târgovişte; din 5 sept.2013 - la Chindia; apoi din 7 mar.2018 la Olimpicii Ulmi. Atât şi nimic mai mult! Intri pe pagina Victoriei 2018 Văcăreşti, nici urmă de Florin Adrian Bălăşoiu! Cine l-a legitimat la Văcăreşti - nu cumva Emil Tudor? Ce număr de carnet are jucătorul la Victoria 2018 Văcăreşti, altul decât 32246 şi care este „istoricul” înscris în carnet? Obligatoriu trebuie să fie cel de mai sus, dacă nu, este clar - se cântă la... patru mâni, şi la două „piane”, fiecare cu partitura lui!  Nu mai comentăm şi trecem la următorul caz.

Alin George Stănică - legitimat la Flacăra Valea Mare, prima legitimare conform carnetului nr.38440 din 24 august 2017, carnet fără „istoric înscris”, deci jucător „nou legitimat” - jucător contestat de PCM Argeşul Ungureni. Echipa Argeşul Ungureni deţine un alt carnet al jucătorului al jucătorului în cauză: nr.35432 - pentru AS Coada Izvorului, eliberat - cum susţine Flacăra Valea Mare - în... martie 2017, dar cu vize pe... 2014, 2015, 2016 şi ultima viză medicală pe 12 mai 2016(n.r. - tot pentru AS Coada Izvorului). PCM Ungureni are dovada certă că jucătorul în cauză a evoluat în 2017 pentru ACS Coada Izvorului! Stăm şi ne întrebăm, cum a jucat fără viză medicală? Dar „buba”, credem noi este alta: una este AS Coada Izvorului - cea care a preluat locul echipei CS Petreşti în Liga a 4-a, atenţie - la mijlocul competiţiei (!), în ianuarie 2016 - alta ACS Coada Izvorului care a obţinut ulterior CIS de la MTS! Intri pe siteul AJF Dâmboviţa: jucătorul Stănică apare la Flacăra Valea Mare. Nici urmă la Coada Izvorului, nici în sezonul 2015-2016, nici în 2016-2017. Bun, trecem peste tot şi toate, dar întrebăm şi noi: de ce pe carnetul jucătorului Stănică nu apare „istoricul” - cu CS Petreşti şi AS C.Izvorului, dacă există în rapoartele de joc dovada că acesta a jucat în meci oficial pentru ACS C.Izvorului, în 2017? Cine i-a eliberat un al doilea carnet? Cine i-a pus vize anuale anterioare? Şi până la urmă, cine este vinovat? Există acolo, în regulament, un articol care prevede că o echipă - dacă se dovedeşte că este de bună credinţă, poate fi exonerată de o „dublă” a unui jucător - pentru că legitimarea se face pe proprie răspundere şi semnătură: „nu mai sunt legitimat la alt club sau asociaţie”! Poate că PCM Argeşul Ungureni are perfectă dreptate, la fel ca şi Flacăra Valea Mare, dar cu certitudine că vinovatul principal este AJF Dâmboviţa - organizatorul competiţiei, cel care eliberează carnetele de legitimare oficial şi le vizează anual!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii