1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu2Update - Vezi ce am aflat, azi! / O ştire de ultimă oră, coroborată cu notiţa de pe pagina noastră, începe să ne dea de gândit! Recolta Gura Şuţii a contestat la Comisia de Apel decizia Comisiei de Disciplină în speţa cu Olimpicii Ulmi, dar în acelaşi timp este contestată de către CS Coada Izvorului şi cazul este amânat!

 


Comisia de Competiţii şi Disciplină a omologat meciul Recolta Gura Şuţii - Olimpicii Ulmi cu rezultatul din teren (2-1 pentru Olimpicii). Din surse sigure, contestaţia era din start... neregulamentară, dar a fost judecată, deşi trebuia eliminată de pe ordinea de zi! În fine, rezultatul n-a schimbat cu nimic realitatea din teren, însă după cum am aflat, peste termenul regulamentar - atenţie şi acest lucru se poate deovedi, Gura Şuţii depune decizia pe masa Comisiei de Apel. N-ar fi nimic nou sau... curios la AJF Dâmboviţa, dar în acelaşi timp CS Coada Izvorului contestă omologarea meciului cu... Gura Şuţii (0-6 în teren)! Comisia de Competiţii şi Disciplină - ştiind bine că se află în ultimele 6 etape, amâna cazul - procedeu arhicunoscut „în... anumite situaţii”! Zice-se că jucătorul ar fi plecat pentru o perioadă mai lungă în Anglia, ceea ce ne duce cu gândul în două „direcţii”: ori cazul se va juca la... toamnă, când va reveni jucătorul din Anglia - dacă speţa este reală, ori după... decizia Comisiei de Apel, în cazul Recolta Gura Şuţii vs Olimpicii Ulmi! Sau, de ce nu, după disputarea „unor jocuri indirecte”, care să nu mai facă obiectul conestaţiei „CS Coada Izvorului vs Recolta Gura Şuţii”! Că doar subsemnatul nu este străin de anumite precedee sau... tergiversări ale CCD, privind amânarea cazurilor pentru „unii” şi... refuzul pentru „alţii” - motivându-se, pe bună dreptate - de data asta, decizia Comitetului Executiv privind contestaţiile! Şi foştii colegi ai subsemnatului ştiu prea bine că acesta a fost principalul motiv al demisiei subsemnatului! Domnilor, nu vă jucaţi focul, mai ales că sunteţi în ultimele 6 etape şi totul trebuie rezolvat „pe loc”, mai ales când ştiţi prea bine că astfel de contestaţii... „miros” de la o poştă şi aveți idee în ce scop sunt făcute! Amintiţi-vă că doar cu un an în urmă au mai fost pe masa CCD două conestaţii cu „jucători plecaţi peste hotare”, imediat după... fluierul arbitrului! Nu vă dau sfaturi în ceea ce priveşte judecarea cazului, dar nu schimbaţi macazul dacă nu este cazul! Regulamentul este unul şi acelaşi pentru oricine - şi pentru... Viitorul Tomşani sau Dacia Hulubeşti, dar şi pentru Recolta Gura Şuţii sau Olimpicii Ulmi! Să nu ne jucăm cu titlul de campioană judeţeană ca la... alba-neagra!... Şi uite aşa, ajungem la vorba subsemnatului: oare de ce se întârzie publicarea deciziilor CCD şi ale Comisiei de Apel sau a omologării meciurilor şi a clasamentelor? Nu care cumva există oarece interes de... bulversare intenţionată a ierarhiilor? Îmi reproşa cineva, aseară, telefonic, că acum vreo 2-3 ani AJF Dâmboviţa nu avea site! Corect,  dar MARŢEA, regretatul Severin Anghelinu afişa la panou rezutatele oficiale şi clasamentele la zi, fără... IT la puterea cinci!

 

În cursul acestei dimineți, din surse oficiale am aflat următoarele: cazul Coada Izvorului vs Gura Șuții a fost fost judecat. Și a rămas rezultatul din teren. În aceste condiții ne punem întrebarea: de ce reprezentanții echipei Coada Izvorului au susținut că acest caz a fost amânat?!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii