1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihaibalasasteaua11Andrei Ivan și Mihai Bălașa sunt doi dintre fotbaliștii dâmbovițeni de… top! Aseară, după calificarea ”pe muchie de cuțit” a celor de la FCSB, fundașul bucureștenilor l-a ironizat pe Andrei Ivan. Vă reamintim ca FCSB și Rapid Viena se vor întâlni în confruntarea care va decide echipa ce va evolua în grupele Europa League.

 

Andrei Ivan a declarat, recent, că își dorește să marcheze contra celor de la FCSB. Replica lui Mihai Bălașa a venit, imediat, după calificare: ”Așa a zis? Foarte bine! Dar mai întâi trebuie să joace și după aia să marcheze.” (sursa: digisport.ro)

De precizat că Rapid Viena a câștigat returul cu Slovan Bratislava, 4-0, iar Andrei Ivan a fost autorul unei pase decisive. Totodată, Andrei Ivan a avut până acum o serie de evoluții bune și a marcat atât în Cupa Austriei, cât și în campionat.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii