5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cetatea2022Dambovitapenet, Liga 6 / Revine CetateaTârgoviște 1396! Vestea a sosit în cursul serii de ieri și a stârnit, deja, un val de reacții! Vă invităm să citiți anunțul oficial. Mult succes, Cetatea! Vom reveni cu informații din fotbalul dâmbovițean! Așadar, vom avea atât Străjerii, cât și Cetatea! 

 

"Cetatea Târgoviște 1396" revine în fotbalul dâmbovițean și va fi reafiliată la AJF Dâmbovița, urmând să evolueze în eșalonul inferior, Liga 6! Deși am obținut o promovare în Liga 5, clasându-ne pe primul loc al Seriei Nord, în ediția precedentă de campionat, nu vom avea drept de joc, din moment ce am fost echipa satelit a vicecampioanei județene Străjerii Târgoviște 1396. În condițiile în care la Străjerii au avut loc unele schimbări, echipa ajungând la o colaborare cu Viitorul Răzvad, am decis, alături de majoritatea jucătorilor care au jucat la echipa satelit, fiind de fapt și cei cu care am pornit în 2017, să punem bazele unui proiect independent, finanțat prin propriile contribuții. Cetatea va avea aceleași principii de bază, onoare, dreptate, demnitate, fair-play! Printre altele, va veni cu propunerea de a face o poză comună cu fiecare adversar pe care-l va întâlni pe gazon. Avem conturat un plan pe mai mulți ani și chiar vom încerca să ne implicăm în viitorul fotbalului românesc, printr-un proiect îndrăzneț care va viza copiii și juniorii atrași de acest sport rege! Singurul motiv care a stat la baza deciziei, a fost că nu vrem să mai fim echipă satelit. Străjerii rămân prietenii noștri și le urăm mult succes în următoarele sezoane! Au fost câțiva ani minunați, dar cei mai frumoși, sunt cei ce vor veni!”

(Sursa: facebook) 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii