1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

CSCValeaLungă2024Dambovitapenet, Duelul Galeriilor / A fost o adevărată desfășurare de forțe!  Am avut parte de o adevărată finală în competiția noastră, Cupa Dâmbovițapenet, Duelul Galeriilor, Ediția 1 - Liga a 5-a! În cele din urmă, prima campioană în competiția noastră a fost CSC Valea Lungă, grupare ce a adunat 621 de voturi, față de 247, în dreptul celor de la Spicul Jugureni!

 

Câștigătoarea, CSC Valea Lungă este pe locul 13, în clasamentul Ligii a 5-a, Seria Nord, la finele turului. Cei de la Valea Lungă vor avea de dus o luptă serioasă în retur, dar suntem convinși că susținerea de care au dat dovadă cei ce au votat-o va fi de bun augur în duelurile din primăvară!

Felicitări, CSC Valea Lungă! Bravo, tuturor!

Când va avea loc premierea!
Miercuri, 28 februarie 2024, va avea loc Festivitatea de Premiere, atunci când vor fi invitați reprezentanți ai echipelor situate pe locurile 1-3 (CSC Valea Lungă, Spicul Jugureni, Voința Adânca), alături de reprezentanți de la Ligile 4, 6 și Juniori, acolo unde urmează să se organizeze aceeași competiție! Mai mult, la Festivitatea de Premiere vor veni și reprezentanți ai Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița.

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii