1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

arbitri2023noi20Dambovitapenet, Fotbal Județean / Iată că în mediul online apar și cuvinte frumoase referitoare la arbitraj și nu doar jigniri - cum au fost în repetate rânduri - motiv pentru care Comisia de Disciplină și Etică a intervenit prompt. ”Felicitări arbitrului de azi de la Spicul Jugureni, un arbitru extraordinar, care a arbitrat ca la carte! Bravo lui, să o țină tot așa și va ajunge departe!”Am căutat și am descoperit despre cine și despre ce meci este vorba, pentru că cineva intervenise ceva mai jos: ”ai bătut.. că altfel îl injurai”.

Răspunsul, pentru ”cunoscători”:  ” știi mai bine.... chiar așa făceam...cum se face că nu am o suspendare pentru arbitraj”!

Pentru cei care nu știu este vorba de meciul Spicul Jugureni - Ravens Corbii Mari 3-1 (Liga 5 Sud). Ei bine, o ”bilă albă” pentru Bogdan Diță - arbitrul de la acest meci, căruia îi dorim succes în continuare și cât mai multe aprecieri de acest gen. La fel și pentru ceilalți doi asisenți!

Foto (facebook): Bogdan Diță (în mijloc)

 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii