5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

cartonasrosu2Dambovitapenet, Liga 5 / Aparent, meciul de la Corbii Mari, dintre gazdele de la Ravens și Știința Finta nu anunța ceva ieșit din tipar. Nu era nici măcar un duel cu implicații majore în clasament! Cel puțin deocamdată, pentru că se întâlneau ocupantele locurilor 6 și 7. Mai mult, nimeni nu se aștepta la violențe, mai ales că vorbim de două echipe de tradiție în fotbalul dâmbovițean, foste divizionare D! Ei bine, din câte am aflat, totul a pornit de la o lovitură de pedeapsă acordată gazdelor în minutul 16! Și cum nu toată lumea este de acord cu deciziile arbitrului, un jucător de la Finta ”ar fi sărit” asupra arbitrului - ”snopindu-l” în bătaie (n.r - după cum ni s-a relatat)! Normal că meciul a fost întrerupt - urmând să ”se încheie” la Comsia de Disciplină și Etică!

Suntem împotriva oricărei forme de violență și așteptăm o poziție cât mai dură din partea Asociației Județene de Fotbal. Doar așa se pot stopa astfel de evenimente nedorite. 

I-am solicitat un punct de vedere și lui Ciprian Prisăcaru, președintele AJF Dâmbovița. Iată ce ne-a declarat:  ”Vom sancționa drastic astfel de deviații comportamentale. Am spus de când am venit la AJF, disciplina este lucrul la care țin cel mai mult și nu vom face concesii.”

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii