1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liviumihaiturrsiChindia Târgoviște s-a despărțit, după cinci sezoane, de Liviu Mihai! Mijlocașul, în vârstă de 32 de ani, a semnat, deja, pentru divizionara B AFC Turris Turnu Măgurele! Anunțul a fost făcut în cursul acestei zile, atât de gruparea din Tr. Măgurele, cât și de reprezentanții Chindiei Târgoviște!



De-a lungul carierei, Liviu Mihai a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești, Farul Constanța, Unirea Slobozia și CSMS Iași. ”Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul AFC Turris”, a precizat gruparea din Liga a II-a, printr-un comunicat de presă. În același timp, reprezentanții Chindiei au emis și ei o notă oficială:”AFC Chindia Târgoviște anunță încetarea raporturilor contractuale cu Liviu Mihai, jucător care a evoluat în ultimele cinci sezoane la echipa noastră. Îi mulțumim lui Liviu pentru munca depusă la Chindia Târgoviște și pentru aportul adus la revenirea echipei în Liga 1 și îi dorim mult succes în carieră.”

Foto: stiripesurse.ro 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii