1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

celea2111Jucătorii Chindiei au revenit la antrenamente, la Aninoasa, după o vacanță de doar trei-patru zile, determinată de disputarea jocurilor de baraj cu CS Mioveni (2-0, 1-1). Noul sezon bate la ușă, așa încât la finalul săptămânii targovistenii vor susține primul joc oficial din noua stagiune, cu Politehnica Iași, în deplasare, duminică, ora 16:00.



Mai mulți jucători care au evoluat în play-out la Chindia au părăsit clubul, cu toții aflați la final de contract. Vorbim aici despre Dangubic (FK Celje), Bic (U Craiova /Gaz Metan Mediaș), Diallo (FCU Craiova), Benga (UTA), Ivancic, Berisha, Popescu, Piftor (destinații necunoscute). La Chindia a ajuns, în probe, Daniel Celea, un fundaș de 25 ani, care a evoluat sezonul trecut pentru Sepsi OSK. Anunțul a fost făcut și de gruparea din Sfântu Gheorghe. Lotul dâmbovițenilor va fi întărit zilele viitoare. De menționat că echipa va fi condusă tot de cuplul Emil Săndoi - Valentin Năstase, iar antrenor cu portarii va rămâne Dumitru Hotoboc.

Foto: Sepsi 



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii