1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mecichindialaiasi12COVID-19 / În urmă cu puțin timp, un jucător al Politehnicii Iași a fost diagnosticat cu coronavirus, așa că meciul pe care moldovenii il aveau de jucat la Clinceni, cu Academica, astăzi,de la ora 15.30, nu se va mai disputa. Este vorba despre Rodny Lopes Cabral, fotbalist care a mai fost suspect de COVID-19 săptămână trecută. LPF a anunțat, printr-un comunicat oficial, că partida nu se mai joacă.



Informația a fost întărită de secretarul Ligii, Justin Ștefan, într-o declarație acordată site-ul lui gsp.ro: „Meciul se amână sigur! Am înțeles că jucătorul se va mai testa o dată, dar, dacă nu avem un alt rezultat, nu ne vom asuma niciun risc. Partida nu se va juca. Acum, e prematur să vorbim despre o altă dată, pentru că va începe o anchetă epidemiologică. Echipa se află acum în București și rămâne de văzut ce se va întâmpla. Fotbalistul testat pozitiv va pleca la Iași cu ambulanța, iar ceilalți vor călători separat”.

În aceste condiții, Viitorul - Chindia rămâne singurul meci al zilei în play-out, asta dacă nu vor apărea și aici surprize. Până la ora publicării acestui material, ambele combatante de la Ovidiu anunțaseră că rezultatele jucătorilor și staff-urilor sunt negative.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii