1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutviitorulbucurie2Echipa antrenată de Emil Săndoi, ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii I, va susține sâmbătă, ora 18:00, primul meci oficial după o pauză de 12 zile. Chindia a "stat" în toată această perioadă din cauza focarului de coronavirus de la Dinamo, meciurile cu alb-roșii, o restanță din etapa a III-a și jocul din etapa a X-a a play-out-ului fiind amânate pentru date încă necunoscute. Chindia va întâlni, astăzi, Viitorul, la Ovidiu (ora 18.00), formație care conduce detașat ierarhiva play-out-ului.



Altfel, Chindia a câștigat singurul meci din faza a doua a competiției chiar în fața echipei lui Hagi, 2-1 la Ploiești, cu o dublă a lui Daniel Neguț, imediat după reluarea campionatului. Ivancic este suspendat pentru acest joc, iar Cherchez în continuare accidentat. Chindia, ca și Politehnica Iași sau Dinamo, toate aflate pe poziții retrogradabile sau de baraj, așteaptă decizia LPF de joi cu privire la modul în care se va încheia acest sezon. Varianta care le-ar avantaja pe toate ar fi ca play-out-ul să fie înghețat și să nu retrogradeze nimeni.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii