1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutviitorul20Chindia / Cel mai complicat sezon din Liga I se aglomerează și mai tare pe final, la insistențele deținătorilor de drepturi tv. LPF intenționează să modifice radical programul meciurilor din ultimele zile, după apariția multiplelor cazuri de coronavirus la CFR și Dinamo, peste care se adaugă cazul de la Craiova.



Astfel, meciurile din week-end ale acestor formații au fost reprogramate pentru săptămâna viitoare. De suferit are și Chindia de pe urma schimbărilor din program. Echipa antrenată de Emil Săndoi ar urma să joace luni după - amiază cu Viitorul, în loc de sâmbătă, apoi joi seara una dintre restanțele cu Dinamo. Programarea intermediarei de la mijlocul săptămânii viitoare, în care Chindia ar fi trebuit să joace miercuri cu Academica, la Ploiești, a fost anulată. Programul nu este oficial și ar putea suferi din nou modificări, dacă vor apărea și alte cazuri de Covid-19 la echipele participante în competiție. Altfel, mâine seară e programată finala Cupei României, FCSB-Sepsi, la Ploiești.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii