1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacraiovanoi2019Coronavirusul lovește în plin Liga I, fiind clar că decizia care se impune acum este întreruperea campionatului, atât în play-off cât și în play-out. Aseară, aproape de ora 23:00, U Craiova a anunțat oficial că un membru al staff-ului a fost depistat pozitiv la testarea anti COVID-19.



Este vorba despre team-managerul clubului, Lucian Pretorian, ancheta DSP Dolj urmând să fie efectuată în cursul zilei de astăzi. Tot aseară, și mai târziu, către miezul nopții, a fost confirmat încă un caz la Dinamo, Mattia Montini, numărul infectarilor de la Dinamo ajungând la 12. CFR Cluj are 10 cazuri, după ultimele rezultate. Altfel, la Chindia, angajații și personalul auxiliar vor fi testati în această dimineață pentru a șaptea oară de la reluarea antrenmentelor.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii