1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

viorelmoldovanchindiadinamoAseară, imediat după victoria Chindiei Târgoviște, în fața Viitorului Constanța, scor 2-1, tehnicianul echipei noastre, Viorel Moldovan a avut o intervenție, la DigiSport, declarând, printre altele, că nu știe ce se va întâmpla din vară!

 

”Până la final, trebuie să fac tot posibilul să salvez echipa. Apoi rămâne de văzut. Ca și la celelalte echipe, multe contracte expiră în iunie. Voi semna actul adițional de prelungire până la final de sezon. Nu are rost să discut acum viitorul meu, pentru că sincer nu știu ce se va întâmpla”

Tot la DigiSport, pe marginea victoriei de aseară, Viorel Moldovan a declarat: ”Am stat bine defensiv, am reușit să deblocăm rezultatul în prima repriză. Era păcat să nu câștigăm astăzi. Ne-am debusolat un pic pe final, dar am reușit să dăm golul doi. Am avut și șansă, că parcă prea am avut nenoroc de multe ori (…) A fost seara lui (n.red. Neguț). Dar nu contează cine înscrie, important e să dăm goluri. Și cu unul mai mult decât adversarul”.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii