1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

viorelmoldovanchindiadinamoAstăzi, de la ora 16:45, pe stadionul ”Municipal”, din Sf.Gheoghe, Chindia Târgoviște susține ultimul meci din anul 2019, cu Sepsi OSK. Un joc extrem de important pentru configurația clasamentului, mai ales dacță ținem cont că ambele echipe vor juca în play-out și fiecare caută să evite unul dintre locurile rertogradabile sau pe cel care duce la baraj.



Gazdele - pregătite de Leo Grozavu, par să fie pe un drum ascendent, după ce au obținut 3 victorii în ultimele 4 meciuri, ocupând locul 9 în clasamentul la zi. De partea cealaltă, turpa lui Viorel Moldovan se află pe loc de baraj, dar cele 3 puncte ar putea-o sălta peste Hermannstadt și Poli Iași, ajungând în coasta covăsnenilor, lucru de care este conștient Leo Grozavu. După victoria cu Dinamo, se gândește doar la meciul cu Chindia, pentru că play-off - ul nu mai poate fi abordat: „Urmează meciul cu Chindia. Moldovan abia așteaptă să mă bată!”

Dintre cele două combatante, doar Chindia îl are suspendat pe Martac, astfel că la ora jocului cei doi antrenori ar putea trimite în teren următoarele formații:

Sepsi Sf.Gheorghe: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl.Ștefan - I.Fulop, Vașvari, Deaconu - Carnat, Safranko, Ștefănescu. Antrenor: Leo Grozavu.
Chindia Târgoviște: Aioani - V.Rață, Benga, Leca, Negrea - Neguț, Novac, Bic, Yameogo - Cherchez, Dumiter. Antrenor: Viorel Moldovan.

Meciul va fi arbitrat de Adrian Cojocaru (Galați), ajutat la cele două linii de Mihai Marica (Bistrița) și Alexandru Vodă (Alba Iulia).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii