1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacfr0Chindia a făcut o primă repriză peste așteptări, punând liderul la colț, iar rezultatul de pe tabela de marcaj a demonstrat că se poate! Dan Petrescu recunoaște cu fair-play că CFR a scăpat... ieftin, după ceea ce a demonstrat Chindia! Succes, băieților noștri, care nu trebuie să își piardă încrederea!



”Știam că va fi un meci foarte greu, Chindia a pus probleme în primele etape. Cred că am vorbit degeaba toată săptămâna. Ei au ceva din nebunia Viitorului. Le-am spus că atacă tot timpul. Joacă foarte ofensiv. Prima repriză au meritat să conducă. Am scăpat ieftin. A fost meritul Chindiei. Arată ca o echipă care se poate bate la play-off. Nicio echipă din România nu ne-a pus atâtea probleme de când sunt eu, în ultimii doi ani”, a declarat Dan Petrescu după meci.

”O rușine pentru noi prima repriză, Nu am arătat că suntem echipa campioană, Nu ne-au surprins, știam că joacă cu entuziasm. Au dat mai mult decât noi în prima repriză. Mă bucur că am revenit și am arătat că apăsăm pe accelerație atunci când trebuie”, a completat Ciprian Deac, la flash-interviul acordat după meci, la Digi Sport.

”Chindia este o echipă care m-a impresionat, care-și dă viața pe teren și care ne-a surprins puțin la început. Ne-am montat foarte bine, însă, la pauză, ne-a certat puțin antrenorul”, a adăugatȚucudean, tot la finalul jocului de la Ploiești.

"Am făcut o primă repriză excelentă, exact cum ne-am propus. Am fost agresivi, nu am dat posibilitatea adversarului să joace, ne-am creat situaţii la poarta lor, am reuşit să deschidem scorul, să avem acest avantaj de 1-0 la pauză. Din păcate, a doua repriză a fost diametral opusă. La fel ca şi la Craiova, am primit golul egalizator mult prea devreme. Nu înţeleg de ce...  Oricum, e totuşi destul de mare diferenţa pe tabelă. Poate dacă Florea reuşea să reducă din diferenţă, să facem 3-2, finalul jocului era cu totul altfel. Dar la fotbal joci pe goluri, când tu nu marchezi, o face adversarul”, a declarat Viorel Moldovan, profund afectat, la finalul meciului cu CFR Cluj.

Foto: facebook, AFC Chindia Oficial / Răzvan Păsărică 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii