1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

octavianpopescu2024ffffDambovitapenet, Superrliga / Decarul campioanei FCSB a făcut un meci bun în duelul cu Dinamo, 2-0 pe Arena Națională. Fiul fotbalistului Beniamin Popescu, originar din Nucet, se află într-o evidentă creștere de formă. Totuși, Tavi a fost certat de finanțatorul FCSB, Gigi Becali, pentru că a încasat prea ușor un cartonaș galben în finalul primei reprize a derby-ului cu Dinamo.



Popescu se trage dintr-o familie de fotbaliști, tatăl său, Beniamin, evoluând ani buni la FCM Târgoviște, iar unchiul la Politehnica Timișoara. Tavi Popescu completează un tablou al fotbaliștilor de valoare plecați din Dâmbovița în ultimii ani, alături de Florin Tănase, Valentin Mihăilă sau Marian Aioani.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii