5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

danielpopafcsbDambovitapenet, Liga 1 / Atacantul dâmbovițean de 28 de ani a intrat în teren în debutul reprizei secunde a Supercupei FCSB - Corvinul 3-0, în locul lui Miculescu. Popa a oferit un assist la golul al doilea al roș-albaștrilor. Jucătorul din Pietroșița a câștigat primul său trofeu cu FCSB chiar la primul joc în tricoul noii sale echipe.



"A fost un debut foarte bun, mă bucur că am jucat și am câștigat un trofeu. Sper că am mulțumit pe toată lumea, eu cred că puteam și mai mult. Sper ca în următoarele meciuri să și reușesc să înscriu. M-am simțit bine în teren, în cantonament am făcut o muncă bună și cred că asta s-a văzut. E un grup foarte bun aici, m-am integrat bine. Galeria m-a primit foarte bine, m-am întâlnit și cu liderul galeriei, mi-a spus că am tot sprijinul lor și chiar s-a văzut asta. Îl respect foarte mult pe Gigi Becali, sper să răsplătesc ce a spus despre mine", a declarat Popa la finalul meciului.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii