1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

danielnegut21Dambovitapenet, Superliga / Începând de astăzi, vă prezentăm o serie de articole, cinci la număr, în care vom încerca să identificăm cine sunt răspunzători de eșecul celor de Chindia Târgoviște care, din vară, vor juca în Liga a 2-a, după ce patru ani s-au luptat cu cele mai bune echipe din România, în Liga 1 sau Superligă. 



Astăzi, ”îi vom da cuvântul” lui Cristi Neguț, cel care a fost  tranșant în ultimele zile! 

Într-un amplu articol, GSP a publicat o serie de declarații INCENDIARE, făcute de unul dintre cei mai buni jucători ai Chindiei, ai ultimilor ani! 

Iată, pe scurt, ce a spus Cristi Neguț: 

„Eu am jucat accidentat, dar când am văzut atâta lume, am intrat cu inima, pentru ca îmi pasă de acest club. Principialii vinovați pentrut aceasta retrogradare suntem noi, dar autoritățile locale să se trezească, pentru ca așa nu pot ține fotbal la nivel de Liga 1! Cu un salariu plătit la 3 luni nu merge la nesfârșit!”

”Văd că majoritatea oamenilor îl văd vinovat pe președintele Ghergu. Păi, ce să facă, mă, fraților, omul ăsta? Să aducă bani de acasă? Ar fi vrut și el să aducă și alți jucători mai buni, dar cu ce să-i plătească???!!! Toate i se sparg lui în cap, dar lumea nu știe că, dacă n-ar fi fost el, nu stiu dacă mai era echipa in Liga 1, de vreo doi ani"

„Suporterii îl critică pe Ghergu. Pentru ce?! Nu e patron sau finanțator, e este un simplu angajat al autorităților locale. Dacă era așa prost cum zic oamenii, îl dădeau de mult afară. A ținut curată imaginea autorităților locale până acum, a luat totul asupra lui.”

”Da, am cerut și noi un salariu din cele trei restante, înainte de meciul cu Voluntari. Dar președintele ne-a spus că nu are de unde, că nu-l bagă nimeni în seamă. Cum șă ții așa o echipă în Liga 1, când noi aveam condiții de pregătire și de refacere de Liga 3?! Nu ne căutăm scuze, dar asta a fost situația”

”Și eu sunt la final de contract, dar nu am semnat cu nimeni, cum s-a spus. Sunt discuții, dar nimic concret. Tot am crezut că vom fi la baraj. Nu știm cum și când ne vom recupera banii, dar ar fi normal să-i primim. Noi am muncit, avem familii, dar acum, parcă banii sunt în ultimul rând. Mă doare prea tare ce s-a întâmplat, că am căzut"

”După meciul cu Petrolul am făcut leziune musculară, mi s-a spus să stau patru săptămâni. Am venit de acasă și am bătut la ușa antrenorilor, că vreau să ajut, că risc. Am făcut un antrenament după 9 zile de repaus total și am intrat cu inima. Și aș mai face-o încă de 10 ori, pentru toată Târgoviștea, dar nu pentru autoritățile locale. Pentru oamenii ăia care au venit în tribune și mă rugau, când mă încălzeam, să intru în teren.”  - Sursa: GSP.ro

Credem că orice comentariu ar fi de prisos...

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii