1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafarulpopanegutDambovitapenet, Superliga / Chindia a câștigat un meci de importanță capitală, 1-0 la Mioveni, o adevărată gură de oxigen pentru echipa lui Toni Petrea. Tiberiu Căpușă, care va împlini mâine 25 de ani, a înscris singurul gol al jocului. Căpușă nu mai punctase de doi ani și trei luni, de la remiza Chindiei cu Hermannstadt, 1-1 la Mediaș. Unul dintre cei mai experimentați jucători din lot, Daniel Popa, a dezvăluit ce mesaj i-a transmis fundașului chiar înainte de meci.



"Important e că am reușit să câștigăm toate cele trei puncte. Eu zic că s-a văzut atitudine la noi, am venit hotărâți să batem. Am suferit, dar până la urmă a ieșit bine. I-am spus lui Tibi Căpușă zilele trecute să tragă și el la poartă 🙂. Și uite că a marcat! Mă bucur că am ajuns la 200 de meciuri în Liga I, sper să fiu sănătos și să joc cât mai mult. Vreau să le mulțumesc suporterilor, chiar pot să spun că aseară ne-am simțit acasă", a declarat Daniel Popa la finalul meciului. Chindia a urcat pe locul 6 în play-out, primul care asigură menținerea în Liga I. De partea cealaltă, CS Mioveni e pe ultimul loc, cu șanse reduse de a mai juca și din vară pe prima scenă.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii