1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tonipetrea2022dec31Dambovitapenet, Superliga / Târgoviștenii susțin astăzi primul meci oficial din acest an, cu FC Argeș. Chindia și-a regăsit jocul, cadența și – important – punctele cu Toni Petrea pe banca tehnică, un antrenor care a știut să capaciteze un lote care, cu Adrian Mihalcea, nu bătuse pe nimeni vreme de zece etape. Din candidată sigură la retrogradare, în septembrie, echipa din Târgoviște – care nu a jucat vreun meci la Târgoviște de la promovarea în Liga I – a bifat o serie excelentă spre finalul toamnei, pierzând totuși ultimele meciuri oficiale din 2022, cu granzii campionatului.



Luni după-amiază, Chindia susține primul joc oficial din 2023, cu FC Argeș (ora 17.00), la Ploiești. “Băieții s-au pregătit bine în toată această perioadă. Ne așteaptă o partidă grea, cu un adversar preocupat să joace fotbal. Sper ca suprafața de joc să fie bună la ora meciului. Avem și câteva întăriri, Marco Dulca e de-al casei, nu e o problemă de adaptare pentru el, Perianu – un jucător despre care cred că ne va ajuta”, a prefațat antrenorul Chindiei, Toni Petrea, disputa de azi.

În tur, piteștenii s-au impus cu 2-1, în Trivale, după ce Chindia a condus cu 1-0. Chindia i-a legitimat în pauza de iarnă pe Ovidiu Perianu, Jeremy Corinus și Marco Dulca, renunțând, în schimb, la Juan Passaglia, Aly Ndom, Constantin Dima și Cristian Cherchez, ultimul ajuns în Liga a IV-a din Dâmbovița. Grubac se va opera săptămâna viitoare la ligamente, cu șanse minime să revină pe teren în acest sezon al Ligii I. Situații asemănătoare a cunoscut Chindia și în sezoanele trecute, când s-au accidentat serios, pe rând, Diaz și Baxevanos.

“Sper ca până la finalul perioadei de transferuri să mai aducem ceva. Va fi o luptă strânsă, echipele au făcut multe mutări. Pentru 2023, îmi doresc să ne menținem în Liga I” – Toni Petrea, antrenor Chindia Târgoviște

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii