1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tonipetrea2022Dambovitapenet, Superliga / Chindia Târgoviște reușește prima victorie din acest sezon, 2-1, cu Rapid! A fost un meci cu de toate, goluri anulate, faze controversate, dar, cel mai important, Chindia este la a doua victorie, din tot atâtea jocuri, cu Toni Petrea pe bancă! Vezi principalele declarații de după meci!

”Noi nu putem să știm ce se poate întâmpla. Importantă e mentatalitatea de care au dat dovadă jucătorii. Îi felicit.
Ne bucură această victorie, dar încă nu am realizat nimic. Este o victorie de moral. Este o victorie importantă cu o echipă bună a campionatului. Nu mai putem să aducem jucători. Dar eu zic că avem un lot bun de jucători. Mai sunt și în afara lotului. Sper să fie toți pregătiți. Sperăm ca în decembrie să reușim să jucăm acolo (n.r. la Târgoviște). În decembrie 2022”, a spus Toni Petrea, la finalul meciului cu Rapid, pentru DigiSport.

„Este o bucurie pentru noi. Aveam mare nevoie de aceste 3 puncte. Acum am mai avut și noi noroc, ţinând cont că şi lor li s-a anulat un gol, dar şi nouă. Am câştigat meritat. Pe Paul îl ştiu bine. Chiar vorbeam cu Neguţ înainte de meci şi eram încrezători că putem câştiga. De la meciul trecut s-a văzut că suntem în creştere” - Daniel Popa.

„Am avut determinare, am putut să alergăm. Ne-am trezit cam târziu, dar nu prea târziu. Putea să fie 5-4, important era să câştigăm. Toni Petrea a venit cu entuziasm la echipă şi asta ne-a ajutat foarte mult” – Cristi Neguț

 Foto: facebook 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii