1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tonipetrea2022Dambovitapenet, Superliga / Astăzi, Toni Petrea și Cristi Țermure au ținut prima conferință de presă în calitate de antrenori ai Chindiei. Vă invităm să vedeți care au fost primele declarații făcute, oficial, de Toni Petrea! Vom reveni!

„Suntem conștienți că echipa se află într-un moment delicat, care nu o onorează. Am venit cu sufletul deschis, alături de Cristi Țermure, care e de aici, să ajutăm, să creștem nivelul echipei și, cel mai important, să acumulăm cât mai multe puncte pentru a scăpa de această poziție. Am venit cu entuziasm, sper să transmitem asta jucătorilor. Cred că e un lot bun, iar locul din clasament nu reflectă valoarea lui. Trebuie să fim foarte uniți pentru a ne putea îndeplini obiectivul, menținerea în Liga I.”

„Sincer, nu am discutat cu nimeni de la FCSB despre aceste lucruri. Nu știu de unde au apărut aceste informații. Momentan, nu am vorbit cu nimeni. Vom vedea ce se va întâmpla pe parcurs. Cunosc jucătorii, cât am stat acasă am văzut toate meciurile din Liga I. Ne vom cunoaște mult mai bine, pentru că e cu totul altceva când vezi un meci, față de momentele când lucrezi cu acei jucători.”

”Avem meciul de Cupă, până la debutul meu oficial în Superligă pe banca Chindiei Târgoviște. Repet, consider că e un fond bun de jucători aici. Nu vreau să vorbesc despre fostul antrenor, poate în unele momente au avut neșansă. Altceva nu vreau să comentez, îmi respect colegii și nu vreau să fac comentarii despre munca lor. Trebuie să ne gândim că mai avem 20 de jocuri din sezonul regular din care trebuie să câștigăm cât mai multe puncte. Cred că sunt șanse mari să ne îndeplinim obiectivul.”

„Am venit aici să fac treabă, nu să plec. Am avut discuții cu conducerea clubului, m-am uitat pe istoricul acestei echipe, nu e ușor să stai patru ani la rând în Liga I. Pentru moment, nu avem pe cine să transferăm. Până la iarnă, trebuie să scoatem maximum din ce avem. Sper ca jucătorii să fie sănătoși și să se pregătească și să joace cât mai bine.”

”I-am găsit pe jucători lipsiți de încredere. Trebuie să le ridicăm moralul.”

”Nu am vreo revanșă pentru meciul cu Rapid. Este fotbal, e o competiție sportivă, s-a nimerit ca pe banca FCSB-ului să am ultimul meci cu Rapid, iar acum, la Chindia, primul meci din campionat să fie cu Rapid. Sper ca la finalul lui să fie o altă stare de spirit, evident una bună.”

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii