1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindia spectatori12Dambovitapenet, Superliga / În timp ce Chindia agonizează în subsolul clasamentului Ligii I, fără vreo victorie în acest sezon, în continuare fără stadion și, mai nou, fără antrenor, aleșii locali se plimbă pe la televiziuni de apartament și promit marea cu sarea. Concret, marți seară, în timp ce echipa se antrena cu secundul, și fără preparator fizic, edilii dădeau asigurări că stadionul va fi gata în doua luni, dar și că, în curând va începe construcția unei alte arene, prin fonduri provenite de la CNI.

Acest subiect a fost abordat cu frenezie în ultimii ani, răstimp în care la Târgoviște nu s-a putut construi o tribună, de la 0, iar echipa s-a plimbat prin mai multe localități pentru a își susține meciurile de acasă. Trebuie spus că - în cazul fericit în care ar exista, într-adevăr, oferte depuse pentru acest nou stadion, lucrările nu ar putea începe mai devreme de vara sau toamna anului viitor și ar dura, în cel mai fericit caz, în jur de 3 ani. Așa că despre finalizarea unui noi stadion am putea vorbi, cel mai devreme, în vara/toamna anului 2026.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii