1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafarulpopanegutDambpovitapenet, Supeliga / Chindia s-a întărit serios în această vară, iar cea mai mare parte dintre jucătorii transferați sunt de fapt fotbaliști întorși la Târgoviște după experiente mai puțin fericite la alte echipe. Vorbim aici despre Neguț, Dumitrașcu sau Popa, ultimul semnând contractul cu Chindia chiar inainte de nuntă, acum două săptămâni. „Sunt foarte bucuros că am revenit acasă. Chiar dacă am avut multe oferte în vară, am ales cu sufletul.”



”Vreau să mă pun repede pe picioare și să ajut echipa, să obținem cât mai multe victorii. A fost o experiență frumoasă, am avut foarte multe de învățat. Acum am revenit la Chindia și sper să îmi fac treaba cât mai bine. Va fi foarte greu cu Farul, dar mergem să câștigăm. M-aș bucura să fie la fel ca în sezonul trecut. Nu contează cine marchează, important e să luăm puncte”, a vorbit Daniel Popa, atacant care a mai evoluat, la nivelul primei ligi, la Dinamo și FC Botoșani. În Coreea de Sud, Popa a petrecut trei luni la Daejeon Citizens. De transfer s-ar fi ocupat Rică Neaga.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii