5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiabuvuriefinalsezon2022Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia Târgoviște rămâne în Liga 1, dar antrenorul Emil Săndoi a tras, încă de aseară, un mare semnal de alarmă! Sunt oare capabili cei din jurul echipei să schimbe situația? Chindia nu își mai permite încă un sezon pe drumuri… Suporterii nu merită așa ceva! Echipa trebuie să joace acasă! Vezi ce declarații interesante a făcut Emil Săndoi!

”Vă spun sincer, a fost ceva de domeniul fantasticului. O primă manșă în care ne-am înscris două goluri și o a doua în care am avut 20 de ocazii de a marca, am simțit cu toții că mingea nu intră în poartă. Dar e foarte important că am crezut, că am reușit.

Fără falsă modestie, v-am zis, am avut 20 de ocazii, dacă eram mai inspirați, scorul putea să ia proporții. Am suferit până în ultimul minut. Vreau să felicit și echipa adversă pentru modul în care s-au apărat, dar au beneficiat și de o lipsă de inspirație a noastră.

Îi felicit pe băieți, mă bucur pentru mine, pentru staff-ul meu. E al treilea an în care Chindia rămâne în prima ligă. Ăsta e adevărul. Echipa asta a pierdut unii dintre cei mai buni jucători, noi toate meciurile le-am disputat în deplasare, am stat numai pe drumuri.

Nu putem să spunem că avem condiții deosebite. E un lucru pe care poate nimeni nu-l credea atunci când Chindia a promovat, ca echipa să rămână patru ani consecutivi în Liga 1. După sezonul trecut, așteptam altceva. Așteptam să rămână toți jucătorii, să aducem plus valoare. Din păcate nu s-a întâmplat așa pentru că suntem un club mic. Dar toate chestiile astea se răsfrâng asupra noastră.

Nu-mi reproșez nimic, pentru mine, toți jucătorii sunt egali, nu contează numele lor. Cine greșește, de obicei, iese din echipă, așa cum s-a întâmplat cu Pițian. Cred că s-a preluat greșit o declarație a mea. Eu am spus că sunt la final de contract. În momentul de față, mie mi s-a terminat contractul. Rămâne de văzut ce se va întâmpla” - Emil Săndoi (sursa: DigiSport) 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii