0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

iacobdec2021sepsiDambovitapenet, Liga 1 / Căpitanul Chindiei Târgoviște a vorbit, într-un interviu acordat site-ului oficial al grupării dâmbovițene, despre meciul de luni, cu CS Mioveni, dar și despre debutul echipei sale în play-out-ul Ligii I. Vă invităm să îl parcurgeți. Succes, formației noastre, în meciul de luni! 

- Paul, cum merg pregătirile pentru meciul cu CS Mioveni, de luni?
- Pregătirile merg foarte bine. Ne dorim să începem săptămâna în forță, cu un rezultat bun. Dăm totul la antrenamente în aceste zile.

- Echipa e într-o formă bună, fără gol primit în ultimele trei meciuri oficiale.
- Da, sper să continuăm această serie, să nu primim gol, să marcăm și să obținem cât mai multe victorii în continuare.

- Ai fost declarat omul meciului cu FCU 1948. Cum a fost debutul în play-out?
- Cred că am făcut un meci bun. Dacă eram mai atenți la unele faze, puteam obține toate cele trei puncte. A fost un meci foarte tacticizat, fără prea multe faze de poartă. Puteam scoate mai mult din acest meci.

- Poate Chindia să repete performanța din sezonul trecut, când a câștigat play-out-ul?
- Nu știu dacă vom repeta parcursul din primăvara trecută, dar ceea ce am făcut în play-out-ul precedent ne obligă la o comportare cât mai bună și acum. Nu suntem favoriți, avem câteva echipe în fața noastră. Ne dorim să strângem cât mai multe puncte și să urcăm în clasament.

- Cum ți se pare programul echipei în rundele următoare ale play-out-ului, cu deplasări la Mioveni și Clinceni, între care e meciul de la Ploiești cu Dinamo?
- Este un program încărcat. Dinamo și Clinceni s-au întărit, Mioveni e o echipă arțăgoasă, în fața căreia se câștigă greu. Luăm fiecare meci în parte și ne propunem să scoatem maximum.


- Ce le transmiți suporterilor Chindiei?
- Acum, când restricțiile au fost eliminate, sperăm să îi vedem în număr cât mai mare în tribune, să vină să ne susțină. Avem mare nevoie de ei.

 

 

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii