1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcsbchindia2022pozanoiDamblovitapenet, Liga 1 / Chindia a pierdut al doilea meci de la revenirea în Liga I după ce a condus cu 2-0. Prima dată săa întâmplat cu FC Botoșani, acum un an, 2-3 la Ploiești după 2-0 în minutul 10. Duminică seară, echipa lui Emil Săndoi a avut un avantaj neverosimil la jumătatea primei reprize, 2-0 pe Arena Națională, dar a pierdut cu același scor ca în disputa din 2021 cu moldovenii."Am jucat foarte bine în prima parte a meciului, iar la vestiare am discutat între noi să ne întoarcem pe teren ca și cum ar fi 0-0. Ne-am încurajat reciproc, ne-am motivat, dar a apărut o doză de relaxare care ne-a costat scump. Debandada a început imediat după golul lui Olaru, când s-a făcut 1-2 pe tabelă. Ne-am pus neinspirat cu fundul în poartă, parcă ne-am pierdut reperele într-o fracțiune de secundă, n-am mai respectat planul, sarcinile. Alergam după adversar și am devenit dintr-odată incapabili să-i mai prindem. Să-i stopăm. Nu degeaba se spune că 2-0 e cel mai periculos scor, fiindcă poate naște astfel de situații", a comentat Marco Dulca înfrângerea din Capitală.

Popa și Butean au marcat golurile oaspeților, primul cu o execuție superbă.


►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii