1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindianatatie2022Dambhovitapenet, Liga 1 / Temperaturile foarte scăzute din ultimele zile i-au determinat pe oficialii Chindiei Târgoviște să schimbe locația obișnuită de antrenament. Astfel, târgoviștenii se antrenează la Complexul Turistic și de Natație, pe teren sintetic, eliminând astfel riscurile de accidentări care ar fi apărut la Aninoasa, pe suprafață naturală.Mai mulți jucători ai lui Emil Săndoi sunt incerți pentru jocul cu CS Mioveni, programat duminică, ora 14.00, la Ploiești. Căpușă, Dulca și Iacob au suferit accidentări în meciul cu FC Voluntari, primul oficial din 2022 pentru Chindia (0-0).


Foto: AFC Chindia Târgoviște 


►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii