1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

emilsandoiiulie2020Dambovitapenet, Liga 1 / Vă invităm să urmăriți declarația lui Emil Săndoi, după jocul de ieri, Chindia - FC Voluntari, scor 0-0. Antrenorul târgoviștenilor a ținut să își felicite jucătorii, după prestația de la Ploiești. Să sperăm că echipa noastră va reuși să acumuleze puncte, pe finalul de sezon regulat, pentru a fi cât mai liniștită în play-out! "Știam că întâlnim o echipă foarte bună a campionatului, a demonstrat acest lucru în prima parte a competiției. Cred că am început cu puțină teamă, dar cu trecerea timpului am intrat bine în meci, în multe momente ne-am impus jocul. A fost un meci echilibrat. Trei jucători au ieșit accidentați, Căpușă, Dulca și Corbu. Dacă trag linie, mă declar nemulțumit de rezultat. Am avut cea mai clară ocazie de gol, la execuția lui Popa. Îmi pare rău că nu am reușit să facem diferența, adversarul nu și-a creat situații mari de gol. De fiecare dată jocurile oficiale de debut au o încărcătură aparte. Una este să joci un amical, cu totul altceva când sunt puncte puse în joc. Îi felicit pe băieți pentru dăruirea de care au dat dovadă".

Declarația video aici
https://www.youtube.com/watch?v=IRWMqXI_P4s

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689


Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii