1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiarapid2021noi2Dambovitapenet, Liga 1 / Comisia de Disciplină a FRF a anunțat în urmă cu câteva minute sancțiunile în cazurile celor doi jucători ai Chindiei eliminați în prima repriză a meciului cu Rapid (2-2). Laurențiu Corbu și Tiberiu Capușă au primit, fiecare, câte o etapă de suspendare, și câte 740 de lei amendă, după cartonașele roșii discutabile încasate vineri seară.



Iată decizia Comisiei: "AFC Chindia Târgoviște vs.FC Rapid 1923 - Eliminări Corbu Nicolae Laurențiu, Căpușă Tiberiu Ionuț - În baza art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancționează jucătorul Corbu Nicolae Laurențiu (AFC Chindia Târgoviște) cu suspendare pentru un joc și penalitate sportivă de 740 lei; În baza art .63.1.g, raportat la art. 63.2.1. din RD, se sancționează jucătorul Căpușă Tiberiu Ionuț (AFC Chindia Târgoviște) cu suspendare pentru un joc și penalitate sportivă de 740 lei". În cazul lui Laurențiu Corbu, eliminat direct de centralul Andrei Chivulete, pentru un presupus fault la Stahl, în minutul 32, raportul de arbitraj a fost modificat. Inițial, arbitrii au menționat "comportare violentă", abatere ce ar fi atras o suspendare de 2-3 sau 2-6 etape. Duminică, deci a doua zi după joc, arbitrii au modificat raportul de joc, încadrând cartonașul rosu la "fault din postura de ultim apărător".

Foto: AFC Chindia Târgoviște 


►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii