5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

suporterioct2021vDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a avut suporteri și la Botoșani, în cea mai lungă deplasare din finalul turului de campionat. Vorbim despre doi fani fideli, care au însoțit echipa la aproape toate jocurile oficiale din acest sezon, de pe teren propriu sau din deplasare. Din păcate, unul dintre ei a primit o veste teribilă chiar în ziua meciului: mama sa s-a stins din viață.



Cei doi suporteri au parcursul drumul până la Botoșani și înapoi cu trenul. Următorul meci oficial al dâmbovițenilor este programat vineri, ora 20.30, la Ploiești, cu Universitatea Craiova.

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii