1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoilabanca2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia Târgoviște diseară cu FCSB, la Ploiești, în etapa a 11-a a campionatului. Meciul este programat la ora 21.00. Echipa antrenată de Emil Săndoi vine după o serie de patru meciuri oficiale fără gol primit. "Acest meci ne prinde într-o perioadă bună, venim după o serie de rezultate pozitive, ne-am calificat mai departe și în Cupa României, am rulat și tot lotul în ultima vreme. Avem totuși probleme medicale, ne-am fi dorit să avem toți jucătorii valizi.”



”Întâlnim un adversar dificil, una dintre cele mai bune echipe din campionat. Sper să fie un joc echilibrat, și noi avem șansa noastră. Sunt convins că la acest meci vom avea mulți suporteri. Ne-au ajutat mult cu Farul, ne dorim ca așa să se întâmple și mâine seară, cu FCSB", a declarat tehnicianul Chindiei pentru canalele oficiale ale clubului. La meciul de diseară, programat în scenariul cu maximum 30% din capacitatea stadionului, pot asista cel mult 5.000 de spectatori.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii