1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcargeschindia2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia s-a întors cu un punct din deplasarea de la Pitești, 0-0, cu FC Argeș, la capătul unui joc în care Daniel Popa a ratat un penalty, la mijlocul primei reprize. Posesia și inițiativa au aparținut elevilor lui Emil Săndoi, care au controlat o bună parte a jocului din Trivale. Gazdele s-au apropiat cel mai periculos de buturile lui Căbuz în minutul 71: goalkeeper-ul venit la Târgoviște de la Viitorul a parat șutul lui Ișfan, pentru ca la faza următoare Kocic să scoată mingea trimisă spre poartă de Meza Colli. S-a terminat 0-0, în fapt al patrulea meci consecutiv fără gol primit în Liga I și Cupa României pentru echipa lui Săndoi, care se pregătește acum pentru meciul cu FCSB, din runda a 11-a a campionatului, vineri seară, ora 21.00, la Ploiești.



Declarații ale antrenorului Emil Săndoi la finalul jocului:

"Cred că a fost un joc echilibrat, iar rezultatul este echitabil. Totuși, a existat un moment cheie în timpul jocului, când am ratat lovitura de la 11m. Dacă am fi marcat, cred că balanța se înclina la final în favoarea noastră. Se întâmplă și la case mai mari. Nu pot să fiu supărat pe Daniel Popa, etapa trecută a marcat de două ori și ne-a adus victoria cu Farul. Ne-am confruntat cu serioase probleme de lot pentru această partidă. Suntem pe un trend bun, nu am primit gol de patru meciuri oficiale. Mă bucur că am reușit să redevenim echipa din campionatul trecut, o echipă foarte incomodă pentru orice adversar".

Foto: Gabriela Neacșu

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii