1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miovenichindiasep2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia a obținut, aseară, primul succes în deplasare, în actualul sezon al Ligii 1! Este, de altfel, doar a doau victorie, în opt etape! Asta pentru că bilanțul Târgoviștei este de două victorii, trei egaluri și trei înfrângeri! Este mult, este puțin? Vă lăsăm pe voi să decideți! Important, Chindia a obținut trei puncte foarte importante! Vezi ce a declarat Emil Săndoi, după victoria de la Mioveni! 



Golul Chindiei a fost marcat în minutul 6, de Popadiuc


Chindia a început jocul cu: Cabuz - Căpușă, Celea, Iacob, Dinu, Dulca, Popadiuc, Popa, Șerban, Neguț, Florea. 

Următorul meci pentru Chindia, la Ploiești, pe 18 septembrie, cu Farul Constanța. Urmează apoi meciul din Cupă, cu Miercurea Ciuc, pe 22 septembrie.

Emil Săndoi / “Este o victorie meritată, jucătorii s-au adaptat pe parcurs și la un alt sistem, am avut probleme cu accidentările. Sunt 3 puncte foarte importante, nu uitați că am jucat de 5 ori în deplasare și la echipe ca CFR și Rapid. Sper să fim aceeași echipă realistă și pragmatică. La noi în România, nu doar la fotbal, este sărbătoare după un rezultat bun, iar când vine ceva negativ facem înmormântare.De aceea, anul trecut nu am făcut o performanță, ci doar s-a îndeplinit un obiectiv. E drept, am fost pe primul loc în play-out, așa a apărut o presiune suplimentară, fiecare vrea mai mult decât sezonul precedent. Jucătorii nu trebuie să aibă această presiune în plus, unii au jucat un singur sezon în Liga 1. Acum ne întoarcem la Ploiești, nu am mai jucat acolo de anul trecut. Avem meci cu Farul, cu Gică Hagi este o echipă total schimbată, se bate la podium”. (sursa: DigiSport)

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii