1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

bucuriechindiamai2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia va întâlni diseară, cu începere de la ora 22.00, campioana en-titre a Ligii I, CFR Cluj. Jocul va avea loc în Gruia, acolo unde echipa din Târgoviște a remizat în sezonul trecut, 0-0 cu CFR. Din delegația targovistenilor face parte și Marco Dulca, abia întors de la Jocurile Olimpice.



"În sezonul trecut am obținut o remiză pe terenul celor de la CFR, iar în retur le-am pus mari probleme, am pierdut nemeritat, dintr-un penalty. Întâlnim o echipă foarte bună, care nu întâmplător este campioana României. Au jucători cu o experiență deosebită. Noi avem câteva semne de întrebare la nivel de lot, Cornel Dinu și Daniel Popa, cu probleme medicale, plus Marco Dulca, care abia s-a întors din Japonia. Punctul obținut cu Sepsi ne motivează. Mergem la CFR să jucăm și să obținem un rezultat pozitiv. S-a văzut o creștere a jocului, cu Sepsi, față de etapa inaugurală cu Rapid. De obicei, atunci când intri într-o competiție oficială ești mai temător, mai reținut", a prefațat antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, meciul din această seară.

Chindia are un singur punct după primele două etape ale Ligii I, runde în care a pierdut cu Rapid, 0-1, și a remizat cu Sepsi, 1-1. Următorul meci oficial al dâmbovițenilor, după deplasarea de la CFR, va fi luni, 9 august, la Buzău, cu Dinamo.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii