1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoilabanca2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia Târgoviște se aliniază cluburilor importante din Liga I și mută serios la capitolul imagine, înaintea debutului în cel de-al treilea sezon consecutiv pe prima scenă a fotbalului românesc. Miercuri la prânz a fost anunțat lotul cu care Emil Săndoi va aborda prima parte a acestui sezon, dar și unul dintre echipamentele noi pe care le vor îmbrăca târgoviștenii.



Din garnitura lărgită vor face parte 28 de jucători, dintre care patru juniori cooptați recent de la Centrul clubului. Ca și noutăți, au fost legitimați Suciu, Popadiuc, Roumpoulakou, Matiș, Căbuz, Baxevanos și M. Șerban. Potrivit unei informări a Primăriei Municipiului Târgoviște, lotul va fi prezentat oficial și într-o conferință de presă, programată joi, la ora 18.00, la Complexul de Natație Târgoviște.

Altfel, echipamentul albastru cu inserții albe a strâns doar comentarii pozitive ale fanilor pe canalele oficiale de comunicare ale clubului. Chindia debutează oficial în noul sezon duminică seară, pe Arena Națională, cu Rapid (ora 21.30).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii