1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaviitoruliulie2020Dambovitapenet, Liga 1 / Echipa antrenată de Emil Săndoi, care s-a despărțit deja de mai mulți jucători - cel puțin șase, din calculele noastre, cărora le-ar putea urma și alții - va susține la finalul acestei luni un joc amical cu Viitorul, formație pe care a întâlnit-o în semifinala barajului pentru preliminariile Conference League, 2-3 la Buzău. Astfel, jocul va avea loc pe 30 iunie, la ora 18.00, cel mai probabil la Brașov sau Poiana Brașov, conform unui anunț al grupării constănțene.Apropo de Viitorul, sunt șanse mari ca Gheorghe Hagi să bată palma cu autoritățile constănțene - în speță Primăria Municipiului Constanța - și să vedem, în câteva săptămâni, o fuziune între clubul Regelui și divizionara B, FC Farul. Pentru început, noua echipă ar trebui să joace în Liga I la Ovidiu.

Revenind la Chindia, în câteva zile sunt așteptate noutăți la capitolul lot de jucători și program de pregătire dinaintea noului sezon al Ligii I, al treilea la rând pentru Neguț & .co.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii