1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

marianaioani2021Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia va trebui să se descurce în disputa de astăzi, de la Voluntari (ora 16.45), fără Marian Aioani, goalkeeper-ul care a ieșit accidentat din confruntarea cu Gaz Metan Mediaș. Aioani are probleme la piciorul drept, inițial vorbindu-se despre o posibilă ruptură musculară.



Lucrurile nu ar sta însă chiar atât de grav. Totuși, sunt șanse minime ca portarul să revină pe teren în ultimele etape ale play-out-ului Ligii I. În afara internaționalului de tineret, și un alt jucător ratează meciul din motive medicale. Este vorba despre Tomas Diaz, argentinanul sosit vara trecută sub formă de împrumut de la Sepsi.

Revenind la Aioani, portarul de 21 de ani al Chindiei a apărat în 32 de meciuri în acest sezon al Ligii I, șase din play-out și 26 din prima fază a campionatului. Aioani a ratat primele etape după ce s-a infectat cu coronavirus.

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii