2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

mingefotbalVoința Crevedia va juca în Liga a 4-a! Dar nu în județul Dâmbovița! Vă prezentăm informații din tabăra celor de la Crevedia, dar și explicațiile celor de acolo, legate de refuzul de a participa la competițiile organizate în județul nostru. Mult succes, Voința Crevedia! 

 

Voința Crevedia 2018 - echipa lui Mădălin Ioniță, care în ultimele sezoane a activat cu succes în campionatul de juniori al municipiului București, a ajuns la ”maturitate”, astfel că din toamnă va trece în competiția seniorilor! ”Nu vrem să mai avem de-a face cu conducerea AJF Dâmbovița - în sensul că ar trebui să umblăm după... negații, etc, așa că ne-am luat toate măsurile din vreme, transferându-ne sediul social al clubului la Buftea, iar din sezonul 2019-2020 putem juca fără probleme în Liga a 4-a Ilfov”, ne-a declarat Mădălin Ioniță. Reunirea lotului va avea loc pe 10 iulie, iar pe lângă cei 19 jucători care au activat în sezonul trecut și-au anunțat deja prezența alți 15-20, la selecție! Primele meciuri amicale, deja... creionate, dar fără a fi bătute în cuie, vor începe după 15 iulie și promitem să vă ținem la curent.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii