0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001urziceancaDan Ivan nu poate sta departe de fotbal, după ce s-a despărţit de Voinţa Buftea, de unde şi... confuzia de la amicalul susţinut de CS Răcari!

 

„M-am despărţit de Buftea acum vreo trei luni, dar nu pot sta ca... spectator! Vreau să fac o echipă nouă, pe care de fapt am vrut s-o înscriu din toamnă, dar m-am decis prea târziu şi n-am mai avut timp pentru încheierea actelor. Deja mi-am conturat un lot şi probabil că s-ar putea să-l înscriu chiar din primăvară, o echipă nouă - FC Libertatea Urziceanca! Dar fără vreo legătură, în afară de nume, cu cele două care activează în campionatul dâmboviţean. Dacă o voi înscrie, o s-o înscriu în Ilfov, acolo unde o să am şi sediul social, pentru că altfel nu mai permite regulamentul. Sâmbătă am jucat la Răcari şi probabil de acolo s-a ivit confuzia, toată lumea ştiindu-mă la Buftea. Eu am încercat să le explic că echipa nu are nimic în comun nici cu Libertatea Urziceanca, nici cu Voinţa Buftea. Oricum, asta contează mai puţin, dar vă rog să notaţi că sub nicio formă nu m-aş mai întoarce în campionatul dâmboviţean! Mai ales în situaţia actuală. Sigur, dacă s-ar schimba totul, nu aşa... pe ici şi colo, da, însă dezastrul este prea mare. Nu vreau să mă pronuţ eu, după ce am plecat, dar un singur lucru aş vrea să ştie „şmecherii dâmboviţeni”: în Ilfov, cât am fost la Buftea, nu m-a sunat măcar o singură dată vreun arbitru, să mă întrebe dacă... am nevoie de „ajutor”! Bineînţeles, să-mi spună şi... preţul! Şi cu asta cred că am terminat”, ne-a declarat Dan Ivan, care ne-a promis că va ţine în continuare legătura cu noi. Nu ne rămâne decât să-i urăm baftă lui Dan Ivan!

P.S. Aşadar, în amicalul de sâmbătă a fost cam aşa: CS Răcari - FC Libertatea Urziceanca 2-3

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii