5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cherchez1211Dambovitapenet, Liga 4 / Roberto Ziduri a dat o adevărată lovitură de imagine, după ce a reușit să îl convingă pe Cristian Cherchez să vină la gruparea care se luptă pentru a ajunge la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a! Vă prezentăm 5 motive pentru care, credem noi, Roberto va avea de câștigat enorm, după acest transfer, dar și programul jocurilor amicale!



1. Prin venirea lui Cristian Cherchez, Roberto Ziduri va fi, deseori, în centrul atenției, atât în plan local, cât și regional și național! Atunci când la echipă se află un jucător cu prezențe numeroase în Ligile 1 și 2 este clar că înreaga echipă va intra in centrul atenției! 

2. Adversarele celor de la Roberto Ziduri vor avea o cu totul abordare atunci când se vor afla față în față cu noua echipă a lui Cristian Cherchez! 

3. La meciurile echipei sunt așteptați numeroși spectatori, asta pentru că mulți vor veni să vadă evoluțiile noului atacant sosit la Roberto Ziduri. 

4. Cristian Cherchez este genul de jucător care poate trage după el o întreagă echiipă! 

5. În eventualitatea în care Roberto Ziduri va ajunge la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, cu siguranță că oricare va fi adversarul, doar prin prisma lui Cristian Cherchez, respectul și atenția oferită vor fi complet altele... 


Sigur, privind din perspectiva jucătorului, considerăm că plecarea de la Liga 1, pentru Liga a 4-a... este un uriaș regres... Nu suntem însă noi în măsură să spunem ce trebuie să facă sau nu Cristian Cherchez. Noi îi urăm succes, în noul proiect ales! 


Calendarul amicalelor, pentru Roberto Ziduri
4.02 - Șuța Seacă - Roberto Ziduri
11.02 - Roberto Ziduri - ACS Bragadiru
18.02 - ARO Câmpulung - Roberto Ziduri
25.02 - FC Pucioasa - Roberto Ziduri 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii