1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Liga 4 / Citesc și parcă nu-mi vine să cred! Nici la Liga 1 n-am văzut o astfel de penalitate sportivă! Nici dacă scuipa arbitrul probabil că Mădălin Ioniță – căci despre el este vorba - nu primea 10.000 lei amendă și 2 ani suspendare! Sigur, este dreptul Comisiei să sancționeze, la fel cum și cel ”pedepsit” are dreptul la apel!

Ei bine, aici se încurcă ițele celor de la AJF Ilfov, care, probabil, și-au luat măsurile de precauție! Cum să câștige campionatul și să meragă la baraj o echipă din Dâmbovița? Este clar că Voința 2018 Crevedia – solidară cu Mădălin Ioniță – nu va fi acceptată în play-off, pentru că termenul achitării penalității este – din câte am înțeles – luni la prânz, iar ședința Comisiei de Apel, este programată abia, undeva după ora 16.00! Probabil că AJF Ilfov ar putea convoca Comisia de Apel în ședință în regim de urgență, dar dacă a aplicat deja o astfel de amendă, este clar că tenta e una certă: excluderea din start a echipei din play-off, care nu va fi programată, având ”datorii” neachitate. Mai cunoaștem și noi cum se aplică ”pe ici și colo” regulamentul, dar stăm și ne întrebăm cum a dat arbitrul drumul la meci, cu cel sancționat pe banca tehnică – dacă a fost așa? Știm că înainte de meci se verifică accesul persoanelor pe băncile tehnice! Iar dacă ar fi pătruns în incinta terenului după fluierul de început de ce nu a întrerupt meciul? Sigur că AJF Ilfov va găsi o ”portiță”, pentru a-și acoperi sancțiunea, în eventualitatea unei decizii ulterioare a Comisiei de Apel! Oricum, ni se pare absurd să calci în picioare efortul unei grupări care și-a câșigat dreptul de a merge mai departe prin merit sportiv și culmea - chiar dominând categoric competiția! Dar nu vrem nici să dăm sfaturi, nici să căutăm nod în papură, deși nu ne-ar deranja un răspuns oficial privind motivarea sancțiunii, pentru că ni se pare absurd să penalizezi pe cineva cu 10.000 de lei, chiar dacă ar fi pătruns în terenul de joc!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii