5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

FotoLiga4AJF1Dambovitapenet, Fotbal Județean / După consfătuirea organizată de FRF cu președinții AJF-urilor din țară, unde au fost stabilite și datele desfășurării meciurilor de baraj/promovare în Liga 3, în scurt timp vom afla și datele reluării campionatului județean – pentru fiecare eșalon în parte. Astfel, din surse oficiale, am aflat că pe 8 februarie se va desfășura ședința Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița, când vor fi aprobate datele reluării campionatului județean de fotbal – ligile 4, 5, 6.În altă ordine de idei, la consfătuirea de la Cheile Grădiștei, s-a stabilit ca până la 12 iunie să fie comunicate campioanele județene, datele meciurilor din barajul de promovare în Liga 3 fiind sâmbătă, 18 iunie – tur și sâmbătă 25 iunie – retur. Vom reveni și cu alte amănunte.


►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii