3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

liga4sept2021BDambovitapenet, Liga 4 / Am ajuns la etapa a 7-a și prinde contur lupta pentru prima poziție dintre Străjerii Târgoviște și Roberto Ziduri, singurele echipe cu maximum de puncte, după primele 540 de minute ale sezonului în curs. Cele două sunt departajate în clasament de numai 3 goluri în plus, marcate de ”străjeri” (31, față de numai 28 – Roberto), altfel la capitolul defensive ambele având numai câte 7 goluri primate!

Ce ne oferă runda de sâmbătă? În primul rând faptul că liderul joacă în deplasare, în vreme ce Ziduri va evolua pe teren propriu, în compania unei echipe extrem de capricioase – Unirea Ungureni – care vine și după o înfrângere clară (scor 2-5), în fața Gloriei Cornești, chiar pe propriul teren!

Dar iată cum arată programul complet al zilei:

Etapa a 7-a - 25 septembrie
CSM Fieni - Recolta Gura Șuții
Urban Titu - St.Roșu Colacu
Voința Crețu - Voința Vișina
Viitorul Răzvad stă
Viitorul Voinești - Străjerii Târgoviște
ACS Burduca - FC Brezoaele
Gloria Cornești - Flacăra Șuța Seacă
Roberto Ziduri - Unirea Ungureni
Progresul Mătăsaru - Unirea Bucșani

Roberto Ziduri - Unirea Ungureni
Este, de departe, ”capul de afiș” al rundei, un meci care poate oferi un spectacol agreabil, cu condiția ca cele două echipe să-și vadă de joc, cu un arbitraj pe măsură (n.r. – nu știm până la această oră cine va oficia), iar vremea și strarea terenului să-i ajute! Forma demonstrată de Roberto în primele etape, ne determină să ne oprim la 1X, singurii care ne-ar putea contrazice fiind oaspeții!

Viitorul Voinești - Străjerii Târgoviște
Liderul merge la… cules de ”mere roșii” pentru iarnă! Indiferent cum am întoarce meciul, nouă ni se pare că oaspeții au prima șansă deși n-ar fi exclusă și o remiză. Așa că varianta noastră ar fi X2&2+ (opaspeții nu pierd și se înscriu cel puțin două golurui în meci).

CSM Fieni - Recolta Gura Șuții
Încă un meci care nu poate fi trecut cu vederea, mai ales după revenirile de formă ale celor două combatante – cel puțin după rezultatele din etapa precedentă (9-1 pentru Recolta, acasă și victorie cu 2-0 pentru Fieni, în deplasare). Credem că ambele echipe vor marca sau vom avea cel puțin 3 goluri în meci: GG sau 3+.

Gloria Cornești - Flacăra Șuța Seacă
Gloria pare să fi declanșat cursa de urmările a primelor două clasate și nu vedem cum ar rata victoria cu Flacăra – o echipă care a primit deja 17 goluri - adică o medie de aproape 3 pe meci. Deci solist 1!

ACS Burduca - FC Brezoaele
”Cucuvelele s-au ars” cu Flacăra, la Șuța Seacă, în vreme ce ”vărzarii” s-au trezit cu ”3 mere putrede” pe fundul sacului, pierzând două puncte mari acasă! Vor reuși să recupereze handicapul în deplasare? Greu de spus, însă nici gazdele n-au rupt gura târgului până acum! Așa că ne putem aștepta la orice rezultat din cele trei oferite de triplă, dar parcă cel puțin o repriză s-ar termina la egalitate.

Urban Titu - St.Roșu Colacu
Un meci al orgoliilor, un meci pe care gazdele n-ar dori ”să-l rateze”! Este până la urmă un joc de 1PSF!

Voința Crețu - Voința Vișina
Cel puțin 4 goluri în meci, dintre care jumătate în prima repriză! Ce ziceți?

Progresul Mătăsaru - Unirea Bucșani
”Spartanii” au cam intrat cu capul în Zid(uri) pe Dalles Parc, iar Progresul a venit cu traista plină și plasa ciuruită de la Cornești! Așa că noi nu vedem remiza, rămânând cu 12, dar o dublă spartă ”întărită” de cel puțin 3 goluri în meci!

Cu mențiunea că Viitorul Răzvad are ”zi liberă”, așteptăm cel puțin o surpriză, într-o etapă, aparent ”liniștită”!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii