5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci400doikestiDambovitapenet, Liga 4 / Convinsă că ”fotbalul mic” va putea reveni în actualitate, conducerea Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița a pus ”piciorul în prag” - un lucru care ar fi trebuit făcut mai de multă vreme și despre care noi am tot scris de nenumărate ori - hotărând că, pentru participarea în campionatul județean al Ligii a 4-a, echipele să îndeplinescă condițiile minime, în vederea obținerii licenței.



„Vom începe procesul de licențiere pentru participarea în Liga a 4-a, totul este transparent. Dacă cineva nu tratează serios acest aspect, se înșală. Sunt lucruri absolut normale, să ai gard de protecție, cabine, să ai energie electrică, sunt lucruri pe care le solicităm la nivelul Ligii a 4-a. Cu siguranță că echipele vor face eforturi să le îndeplinească, altfel nu vor primi licența. Va fi o comisie care se va ocupa de acest lucru. Ne referim și la necesitatea de a avea un antrenor cu minim licența C UEFA, ne referim la infrastructură, sunt lucruri care pot fi îndeplinite ușor. Multe cluburi și-au obținut deja personalitate juridică, pentru că în anul 2019, Comitetul Executiv a luat o decizie, ca din martie 2021, nicio echipă să nu poată participa la Liga a 4-a, dacă nu are Certificat de Identitate Sportivă. Prin urmare, absolut toate echipele care vor participa vor fi nevoite să dețină C.I.S., antrenor cu minim licența C UEFA și o bază sportivă care să îndeplinească criterii minime” - a declarat Ciprian Prisăcaru - președintele AJF, pentru ”Jurnal de Dâmbovița”!

Așteptăm cu interes, reacțiile membrilor afiliați, dar mai ales, rezultatele procesului de licențiere, pentru că suntem convinși că mai mult de 10 echipe nu vor obține dreptul de a evolua în primul eșalon fotbalistic județean, dacă conducătorii vor trata ”subiectul” la fel ca până acum. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii