1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Cupa AJF Dâmbovița / Așa cum v-am anunțat zilele trecute, în curând, la Târgoviște va începe Cupa AJF, la care au fost invitate patru formații: trei grupări U19 și Srăjerii Târgoviște - singura formație care a arătat interes pentru campionat și Cupa României, sezonul 2020-2021. Acordăm o bilă albă organizatorilor, care au stabilit, deja, condițiile de participare, stricte, exact ca la o competiție care se respectă! 



”Pentru a participa la jocurile din cadrul competiției CUPA AJF DÂMBOVIȚA 2021, echipele vor trebui să prezinte CARNETELE DE LEGITIMARE ale jucătorilor, în care să fie înscrise următoarele:
- Dreptul de joc pentru echipa respectivă
- Viza anuală
- Viza medicală valabilă

De asemenea, conform Ordinului comun MTS/MS nr. 197/462/2021, toți participanții (jucători, staff tehnic, arbitri, oficiali) vor prezenta înainte de începerea competiției, teste negative valabile pentru depistarea infecției cu SARS CoV-2, făcute în unități avizate de Ministerul Sănătății, teste rapide antigen sau RT-PCR.

 Aceste certificate vor fi prezentate în original și trebuie să conțină cel puțin următoarele informații:
- Numele și prenumele persoanei
- Data încercării
- Datele de identificare și de contact ale centrului care efectuează analiza
- Tehnica folosită
- Un rezultat negativ” 

Sursa : AJF Dâmbovița 


Iată că dacă se vrea... se poate! Felicitări! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii