1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

filiasi2121Dambovitapenet, Liga 3 / ”Mă bucur mult că şi-a revenit Armăşelu, pentru că el a avut probleme la un braţ la meciul de la Alexandria, motiv pentru care a şi fost înlocuit.”, declara președintele oltenilor, despre revenirea lui Armășelu, care până la urmă a și marcat golul victoriei gazdelor! Cu doar 13 minute înainte de finalul jocului. 



CSO Filiași - FC Pucioasa 1-0 (0-0)
A marcat: Armășelu (min.77)

„Ştim că întâlnim o echipă bună, arţăgoasă, care luptă pentru orice minge. Îi respectăm, dar îmi doresc din suflet să ne impunem. Îmi pare rău că jucăm fără spectatori, pentru că sunt convins că va fi un meci frumos, disputat. Sper ca la finalul celor 90 de minute să ne bucurăm pentru cele trei puncte. Mă bucur mult că şi-a revenit Armăşelu, pentru că el a avut probleme la un braţ la meciul de la Alexandria, motiv pentru care a şi fost înlocuit. Este apt de joc şi am mare încredere în el că va face o partidă bună”, declara înaintea jocului de ieri, Florin Spînu - președintele grupării CSO Filiași, pentru Gazeta de Sud. Dâmbovițenii au rezistat 77 de minute, când au primit un gol, de la circa 13 metri, după o pasă pe culoar primită de la Poiană! Filieşenii au mai scuturat plasa oaspeţilor spre final, prin Dragoş Săulescu, dar golul a fost anulat pe motiv că iniţial mingea părăsise suprafaţa de joc.

CSO Filiaşi: Mario Enache – Robert Dănescu, Ionuţ Tătaru, Eduard Dina, Răzvan Vulpe – Andrei Vaştag, Alex Armăşelu – Dragoş Săulescu, Marius Duriţă, Cristi Poiană – Alex Fotescu. A mai intrat în repriza secundă Cosmin Calu. Antrenor: Mario Găman.

FC Pucioasa: Răzvan Ghiţescu – Radu Simion, Alexandru Marina, Laurenţiu Blas, Ionel Diţă, Daniel Dragnea, Marian Lungeanu, Gabriel Samoilă, Alex Petre, Gabriel Stoica, Richard Tilică. Au mai intrat: Ionuţ Neacşu, Eduard Bădoiu, Ionuţ Georgescu. Antrenor: Nicolae Croitoru.

Sursă: Gazeta de Sud

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii