1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meciflacaramorenicetateaFlacăra Moreni a susținut astăzi, pe terenul de la Pompieri, încă un meci amical, în campania de pregătire a noului sezon competițional. De această dată, la Moreni a venit liderul din seria Nord-Liga 5, Cetatea Târgoviște. Vă prezentăm rezultatul final, marcatorii și componența celor două formații.



Flacăra Moreni - Cetatea Târgoviște 6-1 (3-1)

Au marcat: Oprescu 2, Iliescu, Drăgan, Zidăroiu (din 11m), Oprea (11m) / Dumitru.

De menționat că Rosciugă a ratat o lovitură de pedeapsă la scorul de 1-1. Mai mult de atât, trebuie spus că morenarii au beneficiat de trei lovituri de la 11 metri! 

”Un antrenament extrem de util, în compania Flacărei, care s-a impus cu 6-1 (...) Sperăm ca Flacăra să dețină resursele necesare pentru a rămâne în Liga a 3-a. Le urăm succes și așteptăm revanșa.” - sursa: Facebook, Cetatea Târgoviște. 

Gabi Paraschiv a început cu următorul ”11”: Sîrbu - A.Negrea, Oae, Matei, Niță - Neacșu, Rosciugă, Vîrtej, Zidăroiu - Iliescu, Drăgan. În partea a doua, Paraschiv și-a rulat aproape tot lotul. Miercuri, tot la Moreni, Flacăra va primi vizita prahovenilor de la CS Cornu.

Cetatea: Zegheru - Știrbescu, Stoicescu, Bîrlogeanu, Ciumac - Coman, Anton, Furcoi, Popescu - Tahsiildarogullari, Dumitru 


Foto - facebook

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii